top of page

BETEENDEUTREDNING

Många hundar kämpar idag med psykisk ohälsa och problembeteenden, stora som små. Anledningarna till varför dessa problem uppstår kan vara många. Jag fokuserar på att hitta de underliggande orsakerna och hjälpa hunden därifrån. Detta är en process som kräver tid, träning, tålamod och engagemang. För att inte glömma en stor nypa kärlek.  Jag jobbar med etiska, schyssta metoder med målet att lösa problemet från grunden så att du och din hund kan njuta av vardagen tillsammans igen. 

VAR INTE RÄDD FÖR ATT SÖKA HJÄLP

Ibland går saker och ting snett. Sådant är livet och det är ingenting att skämmas för. Det är vad man gör åt saken som spelar roll, att hjälpa sin vän hitta tillbaka till lugn och harmoni är vackert och beundransvärt tycker jag.

HUR SER EN UTREDNING UT?

Vi börjar med en träff där du, jag och din hund bekantar oss med varandra och problemet du önskar få hjälp med. Jag guidar er genom träningen och du kommer efter träffen att få ett träningsprogram via mail utefter din hunds behov. Stöttning genom träningen erbjuder jag via mail/telefon. Med största sannolikhet kommer återbesök vara aktuellt för handledning genom hela vägen mot ett hållbart resultat för dig och din hund.

sunset-g4e33ddb43_1920.jpg

PRISER

BETEENDEUTREDNING: 2000 :-

1,5 timmes träff, träningsprogram, mail-/telefonsupport

ÅTERBESÖK: 900 :-

1 timmes uppföljning av föregående utredning

ONLINE-KONSULTATION: 1000 :- 

1 timmes rådgivning via zoom

bottom of page